Over I Am Yoga

Wie zijn de mensen achter I Am Yoga?
Elrieke Muller

Elrieke Muller

Eigenaar & yogadocente

Over Elrieke

Yoga kwam op mijn pad in 2010 bij Yoga de Zon waar ik begonnen ben met lesgeven.
Daar heb ik mijn liefde voor yoga en lesgeven ontdekt met hatha als basis. Mijn lessen zijn toegankelijk voor iedereen. In de les ligt de focus meer op wat de yoga houdingen voor je doen dan hoe mooi de houding eruit ziet. Het gaat meer om de beleving die het je geeft.

In de loop van een aantal jaar ontstond bij mij de wens om een eigen studio te openen waarin meer mogelijkheden zijn om te verbinden en verdiepen.

I Am community
De studio biedt straks verschillende yogalessen maar dat niet alleen. I Am biedt ook de mogelijkheid om jezelf te ontmoeten en om te verbinden, niet alleen met jezelf maar ook met de mensen en omgeving om je heen.
I Am community geeft ruimte en ondersteunt mooie gebeurtenissen, klein of groter, creatieve workshops en verdieping, interessante lezingen, of gewoon een ontmoeting onder het genot van een kopje thee. Je bent van harte welkom!

Monique Schram

Yin yoga

Over Monique

Sinds 2012 doe ik aan yoga om mijn lichaam en geest flexibel en gezond te houden. Ik ben gecertificeerd Yin Yoga docent (RYT200). Daarnaast ben ik gecertificeerd ademcoach en heb ik de jaaropleiding Spiritualiteit en Meditatie gevolgd bij Jan Geurtz.

Ik hoop jou via mijn lessen een positief verschil te kunnen bieden in zowel  je fysieke, mentale als emotionele lichaam. Van een heerlijk moment van ontspanning tot prachtige persoonlijke  inzichten en transformaties.

Lessen

Monique is docent voor:

Kijk op het lesrooster voor de tijden.

Manon de Gier

Qigong

Over Manon

Ik geef met veel plezier Qigong les. In de Qigong zijn er vele stromingen. Ik heb mij de afgelopen jaren voornamelijk gericht op Zhineng/Shen Qigong. Qigong is een Chinese bewegingsleer en wordt gezien als een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM).

Voor mij is Qigong een gevoel van meditatief bewegen. Dit geeft een gezonde verbinding tussen lichaam en geest. Dit merk ik zelf aan de zeer mooie uitwerking op mijn gezondheid.

Ik nodig je uit om langs te komen bij de lessen en te ervaren wat Qigong is.

Gevoel zegt meer dan woorden.

Hun Yuan Ling Tong

(De gedachte is al gemanifesteerd)

Lessen

Monique is docent voor:

Kijk op het lesrooster voor de tijden.

Hans Oosting

Karma Yoga: Transparent CHI

Over Hans

Als eigen wijze plattelandsfilosoof ben ik al 40 jaar op zoek naar de werking van het zijn. Het zijn van de wereld, het zijn van mijzelf.

Ken u zelf. Met deze opdracht heb ik mij met langdurige studie en toewijding verdiept in de wetenschappelijke visie op het materiele bestaan, de boeddhistische visie op het universeel verbindende zijn en de  oefening van Tai Chi die praktisch en effectief de Taoistische grondslagen van onbewogenheid toepast.

Hans Oosting (1973) woont in Krommenie (Amsterdam NL) en is in de fortuinlijke omstandigheid van een heerlijk gezin, fijne baan, huisje boompje beestje en verbonden met zijn omgeving. Dit levert een gezonde basis en heel veel oefenmateriaal om Transparent CHI (Wat is dat?) toe te passen.

Lessen

Hans is docent voor:

Kijk op het lesrooster voor de tijden.

Laura Nijman

Voeding & Gezondheid

Over Laura

Voor Laura is niets zo herkenbaar als een vrouw die graag gezond en gelukkig oud wil worden, maar bij wie eetbuien in de weg staan…

Daarom is ze oprichtster van GezondeGezinnen. Een (online) praktijk waarin ze mama’s leert om voeding op een simpele manier gezond te maken én ze vrouwen helpt met het overwinnen van eetbuien en emotie-eten. Vooral het helpen van andere vrouwen met eetproblematiek is haar op het lijf geschreven. Ze heeft zelf ook ervaren dat gezond zijn en lekker in je vel zitten niet altijd vanzelfsprekend is. De interesse voor voeding en alles wat met gezondheid te maken heeft, zat er daardoor al vroeg in.

Als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut helpt Laura jou om de juiste voeding tot je te nemen, al dan niet aangevuld met supplementen. Zodat jij jouw optimale gezondheid gaat bereiken en je zonder eetbuien en schuldgevoel kunt snoepen.

Contact

Laura is op diverse dagen in de praktijkruimte bij I Am Yoga aanwezig. Als je een afspraak met haar wilt maken neem dan contact met haar op via 06-125 346 14 of via haar website www.gezondegezinnen.nl

Mariëlle van Poorten

Massage

Over Mariëlle

Mariëlle heeft de helende kracht van energie voor het eerst mogen ervaren tijdens de Reiki cursussen die ze heeft gevolgd en de opleiding tot Holistisch masseur. Haar doel is met aandacht en empathie energie over te brengen en ontspanning te geven. Je kunt hierbij kiezen uit een massage, een Reiki behandeling of een combinatie hiervan.

Een holistische massage (holos = heel) is een ontspanningsmassage, die gericht is op de benadering van de mens als geheel. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van de spieren, maar geeft door de subtiele energie-uitwisseling ook geestelijke ontspanning.

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Tijdens een Reiki behandeling wordt deze energie via handoplegging doorgegeven. De helende energie werkt zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau en stroomt vanzelf naar die plekken in het lichaam waar het nodig is.

Contact

Mariëlle is op diverse dagen in de praktijkruimte bij I Am Yoga aanwezig. Als je een afspraak met haar wilt maken neem dan contact met haar op via 06-1234 46 71

Wil jij yoga een keer uitproberen? Volg dan eens een proefles!