Over I Am Yoga

Wie zijn de mensen achter I Am Yoga?
Elrieke Muller

Elrieke Muller

Oprichter & yogadocente

Over Elrieke

Yoga kwam op mijn pad in 2010 bij Yoga de Zon waar ik begonnen ben met lesgeven.
Daar heb ik mijn liefde voor yoga en lesgeven ontdekt met hatha als basis. Mijn lessen zijn toegankelijk voor iedereen. In de les ligt de focus meer op wat de yogahoudingen voor je doen dan hoe mooi de houding eruit ziet. Het gaat meer om de beleving die het je geeft. Ik ben een Functional Yoga docent.

In de loop van een aantal jaar ontstond bij mij de wens om een eigen studio te openen waarin meer mogelijkheden zijn om te verbinden en verdiepen.

I Am Community
De studio biedt verschillende yogalessen maar dat niet alleen. I Am biedt ook de mogelijkheid om jezelf te ontmoeten en om te verbinden, niet alleen met jezelf maar ook met de mensen en omgeving om je heen.
I Am Community geeft ruimte en ondersteunt mooie gebeurtenissen, klein of groter, creatieve workshops en verdieping, interessante lezingen, of gewoon een ontmoeting onder het genot van een kopje thee. Je bent van harte welkom!

Rukaiya (Michelle Christine Garza)

Kundalini en Yin yoga

Over Rukaiya

Ik geef al meer dan 15 jaar les en begeleiding in creatieve therapie, yoga en meditatie. Ik werkte en woonde op verschillende plaatsen over de hele wereld waar ik me schoolde in Tibetaans boeddhistische meditatie, shamanistische healing, Asthanga en Kundalini yoga.

Ik geef les in het Engels.

Lessen

Rukaiya is docent voor:

Kijk op het lesrooster voor de tijden.

Wil jij yoga een keer uitproberen? Volg dan eens een proefles!