Online lessen boeken

Boek online een les bij I Am Yoga

Een les boeken via Eversports

Zo werkt het

I Am Yoga werkt met een inloop/boekingssysteem Eversports.

Eversports app

Je download de app van Eversports voor Android of Apple. Als je de app hebt geïnstalleerd, dan ga je naar de pagina van I Am Yoga.  Je kunt deze pagina makkelijk toevoegen aan je favorieten door op het hartje te klikken. Ook via onze website kun je een les boeken via het Eversports rooster.

Het voordeel van dit flexibele systeem is dat je dus niet vast zit aan een dag of tijd. De ene week volg je misschien op dinsdag yin yoga en de andere week of donderdag Work-in yoga. Dat kan! Er moet alleen wel plek zijn in de les van jouw voorkeur. Je kunt ook een aantal lessen vooruit boeken. Zo ben je zeker van een plekje.

Via de app of onze website (lesrooster) schrijf je je via Eversports in bij I Am Yoga. Je kunt dan een abonnement afsluiten en vervolgens gemakkelijk, ook met je telefoon, een les boeken.

Verhinderd?

Als je een les boekt zie je precies hoeveel plaatsen er nog vrij zijn voor de les van jouw keuze. Heb je een les geboekt en ben je onverhoopt verhinderd, dan vragen we je even af te melden. Zo kan iemand anders jouw plek voor die les nog reserveren.

Deze les hoeft dan niet betaald te worden. Als je je niet afmeldt voor de les die je geboekt hebt, is dat helaas wel voor jouw rekening. Iemand anders kan immers die les niet meer boeken, omdat de les voor jou is gereserveerd.

Lesrooster

Veelgestelde vragen

Ik heb altijd les op woensdagochtend, bij de Hatha groep. Moet ik mij dan ook elke keer aanmelden?

Nee, jij hebt een vaste groep. Je hoeft je dan niet aan te melden, de betaling gaat echter wel via ons systeem.

Ik ben ziek en vergeten mij af te melden, wat nu?

Dat is heel jammer, maar geen man overboord natuurlijk. Je les wordt wel afgeboekt van je abonnement (indien jij geen onbeperkt abonnement hebt). Wij hebben namelijk op je gerekend, en de plek voor je gereserveerd, iemand anders kon deze les dus niet boeken.

Ik ben ziek en vergeten mij af te melden voor een vaste groep, wat nu?

Je betaalt al een maandbedrag, dus je hoeft niet extra te betalen. Je mag de gemiste les inhalen bij een andere les. Je mag 3 x per jaar een les inhalen die je hebt gemist. Heb je meer gemist en wil je vaker inhalen, dan betaal je een losse les.

Heb je vragen of hulp nodig bij het boeken van lessen? Neem dan contact met ons op.