Zwangerschapsyoga

Vertrouwen & voorbereiding

Wat is zwangerschapsyoga?

Zwangerschapsyoga is een fijne manier om in beweging te blijven tijdens je zwangerschap, en vooral ook om je voor te bereiden op je bevalling. Het helpt je om in balans te blijven tijdens deze bijzondere periode en bewust stil te staan bij het wonderlijke proces van nieuw leven in je buik.

De oefeningen zijn gebaseerd op Hatha yoga waarbij we veel ademhalings- en ontspanningsoefeningen leren die je ook kunt toepassen bij je bevalling. Je leert te vertrouwen op je lichaam. Er is een mooie balans tussen inspanning en ontspanning. Verschillende spiergroepen komen aan bod o.a het bekken en de bekkenbodem, rug en benen.

Ervaring is niet nodig en je kan op elk gewenst moment instromen vanaf 12 weken zwangerschap tot de laatste dag voor de bevalling.

I Am Mama Cafe

Na je bevalling wordt je uitgenodigd voor een terugkomochtend in het mama cafe. I am yoga biedt een plek waar je gezellig koffie of thee kan drinken, ervaringen kan delen en elkaar kan opzoeken.
Er worden bovendien informatieve activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een draagdoekconsulente of babymassage.

Ook kun je je inschrijven voor de 6-weekse cursus Mama back in shape yoga.

Boek een les met Fitmanager

I Am Yoga werkt naast de vaste groepen, ook met met een inloop-boekingssysteem. Je kan de les van jouw keuze online boeken en direct zien of er nog plaats is in de les. Wil je meer weten? Lees hier alles over het boeken van een (yoga)les via Fitmanager.

Zwangerschapsyoga Krommenie

Wil jij yoga een keer uitproberen? Volg dan eens een proefles.